A kanë probleme njerëzit e pasur si ju? Ami: Bravo na qoftë që bëjmë këtë jetë

Ndonëse ka disa kohë që është shkëputur nga ekrani, Amarda Toska vazhdon të jetë aktive në rrjetet sociale.

Ajo herë pas here i jep mundësin fansave në Instagram të bëjnë pyetjet që dëshirojnë, sic ka vepruar dhe së fundmi.

Një prej ndjekësve e ka pyetur nëse kanë probleme nëse kanë probleme njerëzit e pasur apo gjithçka i shkon vaj.

Ami nuk ka nguruar të përgjigjet duke u shprehur: “Kjo jeta vaj në fakt është jeta e Instagramit që unë pak fare e besoj dhe që e mendoj për njerëzit e pasur dhe ata që kanë vënë pasuri, janë ata që kanë rrezikuar, ata që kanë punuar më shumë. Edhe bravo i qoftë që janë aty ku janë dhe të bëjnë jetë që bëjnë”.

TE TJERA