Shapkat e nxjerrin zbuluar, ja detaji që vërteton se Adrola ndodhet në të njëjtin hotel me Capital T

Prej kohësh përflitet se Capital T dhe Adrola Dushi janë në një lidhje së bashku.

 

Ato tashmë janë duke kaluar pushimet së bashku në Firenze dhe një detaj i ka nxjerrë zbuluar.

 

Kanë qënë pikërisht një palë shapka të njëjta, ku shihen në fotot e të dyve që vërtetojnë se janë në praninë e njëri-tjetrit.

 

Po ashtu që të dy kanë postuar foto në te njëjtin hotel në Firenze.

 

TE TJERA