Frika nga shpallja “non grata”, Armina refuzon të mbajë mbiemrin Berisha

Armina Mevlani dhe Shkëlzen Berisha do të kurorëzojnë këtë të diel lidhjen e tyre shumëvjeçare në martesë.

 

Së fundmi, Armina teksa foli për emocionet e dasmës në “Goca dhe Gra”, u pyet nëse do të marrë mbiemrin Berisha.

 

Ajo zbuloi se edhe pas dasmës do të mbajë mbiemrin e saj, Mevlani.

 

“Edhe javës tjetër do të vij si zonja Mevlani. Do të vazhdoj të jem zonja Mevlani”, tha Armina.

Ajo nuk e shpjegoi këtë vendim, por me sa duket Armin aka vendosur të mos mbajë mbiemrin Berisha për shkak të shpalljes “non grata” të Shkëlzenit.

 

Dhe kjo do të bënte që Armina të mos shkonte dot jo vetëm në SHBA dhe Britani, por me gjasë dhe në vendet e BE-së, pasi thuhet se familja Berisha do të shpallet “non grata” edhe nga BE.

TE TJERA