Era tradhëti! Dy konkurrentët e Përputhen kapen mat jashtë emisionit

Nëse ka një rregull në “Përputhen” është fakti se konkurrentët nuk duhet të takohen jashtë emisioni.

 

Por duket se ky rregull nuk është zbatuar kurrë e vazhdon mos zbatohet. Kryefjala.com ka siguruar një foto të Anxhelës dhe Arbrit teksa shihen duke ecur në rrugët e kryeqytetit.

 

Nuk dihet nëse mes tyre kanë diçka më shumë apo thjesht miq.Ama një gjë është e sigurt, rregullat sapo filluan të thyhen sërish!

TE TJERA