E gjeni dot se cila është kjo moderatore shqiptare?

Shpeshherë personazhet e ndryshëm bëhen nostalghikë dhe rikthejnë foto nga fëmijëria.

 

Të njëjtën gjë ka bërë edhe moderatorja Kiara Tito.Ajo ka publikuar një foto teksa ka qenë e vogël dhe shihet se nuk ka ndryshuar aspak, por shihet në të njëjtat tipare.

 

Kiara Tito është një emër mjaft i dashur e solare. Gjithësesi për më tepër shihni e komentoni vetë

TE TJERA