Pas Ermalit, Alketa fqinje me Luana Vjollcën: A do më japë farë kosi?

Ka startuar programi “Dance With Me” në Tv Klan nën drejtimin e moderatores Alketa Vejsiun. Ajo ka prezantuar anëtarin e jurisë, Ermal Mamaqin.

 

Ky i fundit i ka kujtuar moderatores Alketa Vejsiu se dikur kanë qenë komshi bashkë, ndërsa pranë mjediseve ku zhvillohet “Dance with me” do të mbahet emisioni më i ri nën drejtimin e moderatores Luana Vjollca.

 

Alketa Vejsiu: Komshi, të kanë zënë vendin komshi.

 

Emal Mamaqi: Jo-jo. Unë jam i lumtur që jam këtu tek ish-skena ime e vogël, por e rëndësishme është që kjo skena këtu është akoma këtu dhe është një lumturi e madhe që të jem me këtë publik që… Jo nuk u preka, bëra shaka.

 

Alketa Vejsiu: Mundem unë të pres që nga Luana Vjollca të kem farë kosi tek dera kur ta kërkoj?

 

Ermal Mamaqi: Më fal se dua të sqaroj diçka. 2 këtu në skena janë ankuar ndonjëherë për mua që isha këtu komshi dikur me Xing me Ermalin. Tani do shihni.

 

Alketa Vejsiu: Nuk ka komshi si ty.

 

 

Ermal Mamaqi: Tani do të më kërkoni.

 

Alketa Vejsiu: Nuk ka komshi si Ermal Mamaqi.

 

Ermal Mamaqi: Do të kënaqemi. Luana Vjollca suksese! Zbarko Luana Vjollca me stafin e ri të produksionit me një nga formatet e reja në tv Klan. Bëjmë shaka gjithmonë.

TE TJERA