A je i vlerësuar nga ky vend? Zef Deda Shpërthen në lotë…

Mirëpo Zefi qau, lotët nisin t’i rridhnin kur e pyeta se sa i vlerësuar ndihej nga ky vend?

 

Pyetje- Ju keni një jetë që i keni dedikuar shpirtin artit, kur ktheni kokën pas, a ndjeheni i vlerësuar nga ky vend, apo ishte një fatkeqësi që lindët në Shqipëri?

 

Zef Deda- Fati më i mirë që kam qëlluar në Shqipëri, për arsye se është një popull që…(Loton) Unë jam aktor komedian, por kam mbresat e mia për popullin tem, është popull i dashtun, është kaq artdashës, kaq i kulturum sa të kupton dhe nuk të largon kurrë veç të afron

 

 

TE TJERA