Vendoset kryqi në Shalë në lartësinë 1200 metra mbi nivelin e detit (video)

Ditën e sotme është vendosur një kryq i madh në fshatin Shalë, në afërsi të Thethit. Sipas qytetarëve që kanë dërguar videon pranë redaksisë sonë, bëhet fjalë për një kryq të vendosur nga banorët e zonës.

 

Kryqi është transportuar me helikopter nga VIVA Helicopters për shak të lartësisë rreth 1200 metra mbi nivelin e detit. Mësohet se vendosja e kryqit është sponsorizuar nga vetë banorët e Shalës.

Në vijim do të gjeni videon ku tregohet transportimi i kryqit me helikopter nga si dhe pamjet pas vendosjes së tij.

 

TE TJERA