FOTOT: Monika, 287 mijë euro operacione për t’u dukur kështu…

Monika Kryemadhi është shfaqur e kuruar në maksimum, ditën që në SPAK u rregjistrua një tjetër padi për të dhe të shoqin, se ka harxhuar plot 287 mijë euro për operacione plastike.

 

Dhe duhet thënë, se në krahësim me si ishte, duke shumë më mirë.

 

Por, vështirë të thuash nëse ia ka vlejtur kjo pamje për 287 mijë euro.

 

Të cilat në fakt mund ta marrin më qafë, pasi janë para korrupsioni.

 

 

TE TJERA