Armina Mevlani: Unë nuk fle dot pa burrin!

Armina Mevlani mbetet një nga vajzat më tërheqëse të ekraneve dhe në rrjete.

 

Ajo spikat edhe për lirshmërinë e mendimeve.

 

Mevlani është një nga moderatoret e ‘Goca dhe Gra’.

 

Armina ka folur edhe për raportet me bashkëshortin e saj Shkëlzen Berisha.

 

Armina Mevlani: Nuk fle dot pa burrin. Edhe ai më thotë kur s’je ti as unë nuk fle dot… Flasim me kamera, e kështu.

TE TJERA