Nga Sofia e Arjan Çanit, tek konkurrente Përputhen!

Çani ka ndërruar disa Sofia në vitet e fundit, ndonse me asnjë nuk gjeti rehat. Një ndër këto Sofiat kalimtare ka qenë edhe Xheni Brahaj.

Një emër i cili siç doli iku prap. Asokohe bjonde, dhe pse qëndroi shumë pak si Sofia.Por duket se Xheni nuk heq dorë nga televizioni, teksa pa që nuk i doli gjë nga “Zonë e Lirë”, tani më është konkurrente e Përputhen.

Ama me një ndryshim, e kthyer në bjonde. Sigurisht me sloganin “për dashurinë”, por në fakt e dyshojmë paksa.Gjithësesi, hajde të shkoftë mbarë Xheni aka Sofia.

TE TJERA