Shitesja 96 vjecare punon akoma ne dyqan ende me tre turne

Irene Astbury ende punon në dyqanin e saj të ushqimit për kafshët shtëpiake – në moshën 96-vjeçare.

 

Ajo shprehet se: “Unë nuk do të heq dorë nga kjo punë”

 

“Mund të jem ende në këmbë dhe kjo është ajo që ka rëndësi. Është më mirë se të rri në shtëpi duke pastruar dhe mund t’i mbaj sytë nga të gjithë të rinjtë. Më pëlqen shoqëria dhe klientët.’

 

Irene hapi Pet Food Supplies Ltd në Macclesfield, Cheshire në mars 1981 dhe ajo është ende duke punuar atje për më shumë se 40 vjet.

 

Stërgjyshja Irene eshte stergjyshe e shtatë fëmijëve, tani punon 25 orë e gjysmë në javë për tre ditë.

 

“Është më mirë te rri ketu se të rri në shtëpi dhe të laj kokën ketu mund t’i mbaj sytë nga rruga dhe të shikoje të rinjtë.

 

TE TJERA