Balluku u mëson shqiptarëve si të lajnë rrobat, por dritat e rrugëve lihen ndezur në mes të ditës

Kryeministri i vendit dhe ministrja Belinda Balluku, çdo ditë e më shumë janë duke tmerruar shqiptarët për fillimin ne një krize energjitike. Gjithashtu, qeveria njoftoi se të gjithë ata që harxhojnë mbi 800 kwt do paguajnë katërfishin e çmimit që është tani.

 

Vetë ministrja Balluku, ka marrë përsipër që të ndërgjegjësojë popullin te kurseje, duke i mësuar larjen e enëve dhe rrobave, por duket se vartësit e Belindës nuk po tregohen të kujdesshëm të kursejnë.

 

Prej disa ditësh në redaksinë e JOQ ALBANIA kanë mbërritur pamjet se si dritat e rrugës lihen ndezur në mes të ditës.

 

Ndërkohë, ka raste që po këto drita fiken gjatë natës.

 

Qytetarët shprehen se kursimi duhet të nisë njëherë nga lart, pastaj të shkojë tek qytetarët e thjeshtë.

 

 

TE TJERA