Këngëtarja e njohur shqiptare i bën vetes dhuratën mijëra euro (Foto)

Stina e verës është një burim parash për këngëtarët dhe pas përfundimit të një sezoni të suksesshëm,sigurisht që i lejojnë vetes edhe ca dhurata të mira.

 

 

Këtë ka bërë këngëtarja Eranda Libohova që pas shumë dasmash,festash familjare dhe koncerte ka marrë për vete një makinë që kap vlerën e 26 mijë eurove.

 

Bëhet fjalë për një Citroen c3 model i ri sigurisht.

 

TE TJERA