Emigrantja shqiptare rreh dy të moshuar në Greqi…

Një 39-vjeçare ne origjinë shqiptare është arrestuat këtë mëngjes nga autoritetet helene në Greqi.

 

Emigrantja shqiptare akuzohet se ka ushtruar dhunë fizike ndaj një çifti të moshuarish, 70 dhe 75 vjeç.

 

Kanë qenë dy të moshuarit ata që kanë denoncuar në polici dhunën e shqiptares, e cila po mbahet nga policia greke.

TE TJERA