Tani është një ndër këngëtaret më të njohura, e gjeni dot se cila është kjo vogëlushe?

Këngëtarja Adelina Emini ka dashur të zbuloj edhe më tepër nga fëmijëria e saj. Ajo ka postuar në rrjetin e saj social në Facebook një foto ku shihet ajo kur ishte në një moshë shumë të vogël.

 

Këtë foto ajo thotë se e ka realizuar kur ishte shumë e vogël duke recituar një vjershë për mësuesin për 7 mars por nuk ka përmendur moshën e saj.

 

Adelina tashmë është rritur dhe po vazhdon karrierën e saj muzikore dhe jo vetëm pasi ajo ka edhe angazhime të tjera në radio dhe televizion.

 

TE TJERA