Monika dhe Fifi shoqërohen nga policia/ Ja çfarë ka ndodhur…

Pak ditë më parë këngëtarja Filloreta Raçi e njohur si Fifi dhe aktorja Monika Lubonja u ndaluan nga po licia e Tiranës.

 

Fotot të cilat u bënë publike nga ‘Panorama’ tregojnë më së miri këtë takim. Duket se ato u ndaluan pak momente para nisjes së protestës e cila u mbajt në vendin tonë pas rastit tr on ditës në Prishtinë.

 

Nuk dihet nëse ka qenë një bisedë miqësore apo dyshja janë ndalur për ndonjë sqarim për Policinë. Vlen të theksohen se ato shihen të relaksuara dhe të buzëqeshura.

 

Në fakt, protesta u shoqërua me disa incidente për Fifin pasi kërkoi që të gjithë të dinin se ajo e kishte organizuar.

 

 

 

TE TJERA