Cila është vajza e preferuar e babit? Zaimina u bën surprizën e pazakontë!

Zaimina Vasjari ka treguar se ka një marrëdhënie mjaft të veçantë me vajzat e partnerit të saj, madje duken fiks si shoqe.

Sot ajo ka vendosur tu bëjë një surprizë mjaft të veçant Kristel, Jennifer dhe Khloe.

Ajo ka vendosur që brenda një kutie vajzat të zbulojnë nëpërmjet fotos se cila është vajza e preferuar e babit.

Por teksa ato e hapin brenda gjejnë një pasqyrë dhe shohin veten. Pra ndonse prisnin të ishte vetëm njëra, Zaimina u zbulon se janë të treja.

TE TJERA