Kurse ne në Shqipëri na rrjepin gjallë…/ Bileta falas. Ja vendi qe ndihmon popullin e tij pas renies se ekonomis

Ka plot vende qe duan ta ndihmojne popullin e tyre per shkak te krizave ekonomike qe kane kapur plot vende ne evrope.

Nje lajm i bukur vjen nga Spanja ku mesohet se qeveria spanjolle do të ndihmojë familjet për shkak të krizës ekonomike dhe për këtë arsye duke nisur nga dita e enjte.

Te gjithe ata qe do te udhetojne me trena do ta kene bileten 0 shpenzim. Dhe kjo vlen vetem per trenat e shpejte.

Ndersa për udhëtimet mbi 300 kilometra, biletat do të jenë me gjysmë çmimi.

Po ne Shqiperi a do te ulet ndonje gje se vetem rritet?

TE TJERA