(Foto) Me pushime bashkë/ Vajza e politikanit shqiptar shfaqet hapur me të dashurin

Kënga Haziri është vajza e Lutfi Hazirit, i cili prej shumë vitesh është prezent në skenën politike kosovare.

Në një deklaratë të mëhershme, Kënga ka thënë se ajo as që e kishte idenë se të atin e kishte politikan.

Gjithsesi, sot e di dhe është shumë e lumtur e krenare me të arriturat e babait, falë të cilit ajo e familja jetojnë jetë të lakmueshme.

TE TJERA