(Foto) Ehhh leku vuuu/ Me pushime në ishullin e pasanikëve, këngëtari pushon në plazhet më të bukura

Ermal Fejzullahu e ka përfunduar edhe një verë të suksesshme, i palodhshëm dhe kudo ku flitet shqip, Ermali ka patur para vetes një verë “full” me koncerte.

Tani duket se Ermali ka gjetur kohë për pushim bashkë me familje dhe shoqëri. Këngëtari i famshëm ndodhet në Greqi ku po mbushë bateritë e “djegura” gjatë verës.

Nga Mykonos dhe plazhet më të bukura greke, Ermali po sjellë ca çaste pushimi, sigurisht të merituara.

TE TJERA