Ruzhdi Alijaj, e mbyll karrierën e tij të gjatë si infermier prej 40 vitesh në spitalin e Shkodrës…

I palodhur dhe i përkushtuar, Z.Ruzhdi Alijaj, e mbyll karrierën e tij të gjatë si infermier prej 40 vitesh në Shërbimin e Kirurgjisë pranë Spitalit Rajonal Shkodër.

 

Puna e tij me devotshmëri, profesionalizëm e dashuri për profesionin e tij human e shoqëruan vit pas viti dhe largohet me respektin e mirënjohjen e kolegëve dhe bashkëqytetarëve të tij.

 

/marre nga realitetit post/

 

TE TJERA