Nusja e Sali Berishës: Një grua 40 vjeç është super e ndezur për…, i duhet një çun i ri!

Nusja e ish-kryeministrit Sali Berisha, Armina Mevlani, shpeshherë jep leksione për se… dhe për pamjen e femrave në përgjithësi. Ajo ndiqet nga mijëra shqiptarë në rrjetin e saj social Instagram dhe aty u përgjigjet pyetjeve të vajzave.

 

Së fundmi, në një studio televizive, Armina ka folur për sek… tek gratë 40 vjeç.

 

Sipas Arminës në moshën 40-vjeçare, gruaja është e ndezur për sek… dhe vetëm një djalë i ri mund “t’i dalë për zot”. Këtë Armina e ka të dëgjuar nga të tjerët, pasi vetë nuk i ka mbushur të 40-tat. Armina është e fejuara e Shkëlzen Berishës, i cili është 12 vite më i madh nga ajo.

 

Armina thotë:

 

Ka nevojë për pasion një femër 40 vjeç, se unë kështu e kam dëgjuar. 40-vjeçaret më thonë se në moshën 40 vjeç je super e ndezur, të duhet një çun i ri se nuk zgjidhet ndryshe.

 

@united_kingdom25

♬ original sound – United_kingdom25

TE TJERA