Nuk paskan fund çudirat/ Dhëndrit i hedhin 230 mijë euro, nusja merr 5 kg flori…

Në dasmën ku morën pjesë 7 mijë persona, dhëndrit i dhanë 4.2 milionë lira (230mijë euro) dhe nuses 5 kilogramë ar.

 

Në këtë dasmë madhështore u therën afërsisht 500 bagëti të imta.

 

Për më tepër, Dhëndri përveç 230mijë eurove përfitoi edhe 2 mijë zarfe të pahapura…

TE TJERA