Ishte aktorja më e bukur në Turqi, por shikoni sa ka ndryshuar tani Nermini

Selin Demiratar është emri i një prej aktoreve më të njohura turke.

 

Është roli i Nerminit në serialin ‘Jetë e hidhur’ ai që e bëri tejet të pëlqyer si në publikun turk ashtu edhe në atë të huaj.

 

Nermini njihej për vite si një ndër më të bukurat e Turqisë.

 

Mirëpo, tani duket se ajo ka ndryshuar shumë dhe merr vëmendjen stili i saj prej një rebeleje.

 

TE TJERA