Prezantuesi tallet me Encën? Deklarata: Nuk mbajta dot të qeshurën kur po flitej për të

Moderatorëve të televizionit, shpesh ju ndodh ndonjë e pa pritur, ndonjë gafë a lapsus që sjell shpërthim të qeshurash.

 

 

Kështu i ka ndodhur edhe prezantuesit të njohur Shpend Lipa, i cili në një emision nuk mund ta ndalte të qeshurën pas një deklarate për Encen.

 

“Sado të kesh vetëkontroll, nganjëherë në transmetim televiziv gjërat dinë të dalin jashtë kontrollit. Ndodh të të qeshet bash kur nuk duhet dhe më pas nuk mund ta ndalësh vetën.

 

Kështu më ka ndodhur para një kohe derisa në transmetim direkt derisa po e thoja një koment për Encen. Po thoja se Encen jo vetëm që e kanë marrë ujërat e famës, por edhe e kanë përpi krejt. Nuk e di pse, por kjo më ka shkaktuar një të qeshur nga ato që nuk mund ti ndalesh lehtë. E di që s’kam mundur të vazhdoj dhe se njerëzit kanë parë një qeshje të pa parë në ekran”.

 

TE TJERA