Gjergj Lucën e kap ditëlindja e 48-të në Beograd, zbulon urimin e veçantë që ka marrë nga… (VIDEO)

Biznesmeni Gjergj Luca feston sot ditëlindjen e 48-të. Ai ndodhet në Beograd ku nesër do të mbahet një takim i “Ballkanit të Hapur” dhe veç liderëve të vendeve pjesëmarrëse, të pranishëm do jenë dhe biznesmenët me produktet e tyre.

 

“Me thonë të drejtën 48 pranverat më kapën këtë radhë në Beograd dhe më kanë ardhur një tufë me urime prej Shqipërisë. Unë do ju postoj një urim që është më i bukuri, më shpirtnori se është në vend të hudhrës. Ja kam zili vetit sa i mirë jam. Përshëndetje”, shprehet Gjergj Luca.

 

Në Beograd do të priten edhe ekspozues nga Kroacia, Mali i Zi, Franca, Kili, Argjentina, Italia, Bosnja e Hercegovina, veç atyre nga Shqipëria, vetë Serbia dhe Maqedonia e Veriut. I pranishëm do të jetë dhe sipërmarrësi i njohur Gjergj Luca.

 

TE TJERA