”Gjynah përfundove edhe ti ashtu”/ Irma Libohova i kthehet keq shqiptare pas komentit për dasmat

Nëse të gjithë e presin stinën e verës me padurim për disa ditë pushimi, nuk ndodh e njëjta gjë me këngëtarët të cilët këto janë muajt më intensiv të punës.

 

Jo vetëm në koncerte, por shumë prej tyre janë edhe të ftuar në ditët më të gëzueshme të publikut, siç janë dasma.

 

Padyshim Irma Libohova është një ndër më të kërkuarat shqiptare për dasmat dhe së fundmi këngëtarja ka bërë një postim në Instagram ku ndan pamjet nga një dasmë si për mbyllje sezoni.

 

Por ka edhe nga ata që të këndosh në dasmë u duket ulje. “Gjyna, gjithë kjo divë të përfundojë nëpër dasma”, i shkruan komentuesja.

 

Duke mos ditur ta marrë këtë si kompliment apo si ofendim, Irma ka lënë kometuesit e tjerë t’i kthejnë një përgjigje personit në fjalë.

 

TE TJERA