Pamjet e gruas me një “parakolp” më të madh se tjetrën bëhen virale: “nuk më prishin punë fare”

Imogen Grace, 26, është duke pranuar plotësisht trupin e saj dhe ka refuzuar operacionin në shërbimin shtetëror anglez. Njëri prej parakolpeve është më i madh, ndërsa tjetri është rreth gjysma e madhësisë.

 

Imogen vuri re shumë herët se njeri po rritej me ritme të ndryshme: “Isha vetëm 11 vjeç kur kalova pubertetin. Në gjimnaz vura re se kisha njerin më të madh se tjetri. I thashë mamasë sime që më çoi te mjekët dhe ata nuk u çuditën aspak. Thjesht thanë se do më rriteshin njësoj, por nëse nuk do të ndodhte do të kthehesha në moshën 18-vjeçare dhe mund të bëja një operacion.

 

Imogen u kthye në moshën 18-vjeçare te doktorët, por ajo vendosi të mos i nënshtrohej një operacioni: “nuk ndjeja se ndryshimi i madhësisë po më shqetësonte,” thotë ajo. Pra, hoqi dorë nga operacioni dhe që atëherë Imogen e quajti veten Mbretëresha e Ci***e të çuditshme dhe ka fituar mjaft ndjekës në TikTok dhe OnlyFans.

 

 

 

TE TJERA