KMSH bën me pagesë hyrjen në Xhaminë Et’hem Beut në Tiranë, ja sa duhet të paguani

Nëse do të hysh në xhaminë e Et’hem Beut në Tiranë, tani e në vazhdim duhet të paguash 1 euro.

Komuniteti Mysliman Shqiptar ka vendosur që çmimi i biletës kushton 1€ për vizitorët e huaj dhe 1 Mijë Lekë të vjetra për qytetarët shqiptarë.

Çmimi është i vlefshëm për vizitorët dhe jo për besimtarët që vijnë për t’u falur.

Ky vendim i KMSH ka pasur reagime te besimtarët myslimanë.

Disa prej tyre janë pro dhe disa kundër.

KMSH e justifikon çmimin për restaurim dhe mirmbajtje.

TE TJERA