Tregoni kujdes sepse ju sjellin ters/ Mos ua jepni hua të tjerëve këto gjëra

Prandaj duhet t’i kushtojmë vëmendje se çfarë gjërash mbajmë në shtëpi, por edhe nëse i përdorin të tjerët.

 

Ndonëse shpesh ndodh që të marrim hua ndonjë veshje, një gjë e tillë nuk rekomandohet. Është më mirë të dhuroni gardërobën, veçanërisht nëse nuk ndiheni më rehat në të.

 

Përpara se të vendosni të dhuroni, sigurohuni që të lani dhe hekurosni rrobat për arsye higjienike dhe energjie.

 

Ju gjithashtu nuk keni nevojë të jepni hua pantoflat. Besohet se në këtë mënyrë ju tërhiqni një bllokim në karrierë, si dhe vështirësi në punë.

 

Do të ishte mirë të kishit disa palë pantofla për mysafirët që do të jenë ekskluzivisht për ta.

 

Një orë është një artikull që nuk duhet t’ua jepni të tjerëve. Besohet se duke e kthyer orën, do të merrni të gjithë energjinë negative dhe të keqe të personit të cilit i keni dhënë këtë artikull.

TE TJERA