E pyesin a është akoma e virgjër, Sindi u kthehet keq: Të gjithë i …

Sindi Loci, ish-konkurrentja e “Përputhen” mori shumë vëmendje me deklaratën e saj mbi virgj ërinë dhe ndonëse prej kohësh ajo nuk është më pjesë e programit, ndjekësit janë kuriozë të dijnë nëse vazhdon ende të jetë e vi rgjër.

Në postimin e saj të fundit në Instagram, Sindi ka pozuar e veshur me bi kini dhe në komente një ndjekëse i bëri pikërisht këtë pyetje.

“Vazhdon të jesh e vir gjër? Se më vjen një kusho nga Anglia dhe do një nuse të vir gjër”, shkruan ndjekësja. E menjëhershme ka qenë dhe përgjigja e Sindit, sipas të cilës shumic e meshkujve i duan vajzat e virgjëra dhe jo si ‘tuneli i Kalimashit’.

“Ja ta shtoj dhe kushon tënd në listë, do presi icik o zemra taksirat se të gjith nuse ne vi rgjër e duan jo tunel Kalimashi, edhe me thënë të drejtën ka shkuar lista e gjatë shumë”, u përgjigj Sindi.

TE TJERA