Skandali! 150 mijë euro helikopteri që fik zjarret?/ Gazetari publikon skandalin e rëndë dhe zbardh faktet: Nuk ka shkelur asnjëherë në vend, fiu fiu fluturon magjistar Hakiu…

Gazetari Klodian Tomorri ka publikuar skandalin e radhës që ka të bëjë me situatën e zjarreve në vend,

 

ku rezulton se helikopteri 150 mijë euro që ishte vënë në dispozicion për fikjen e flakëve sipas Haki Çakos (kreu i Agjencisë Kombëtare të Mbrojtjes Civile), nuk ka shkelur asnjëherë në Shqipëri.

 

 

Tomorri shkruan se sipas Albkontroll nuk ka asnjë dokument që e vërteton lëvizjen e helikopterit, ashtu siç është deklaruar më herët.

 

Agjencia Kombëtare e Mbrojtjes Civile ka paguar në gusht të vitit të kaluar për shuarjen e zjarreve një helikopter që nuk ka fluturuar kurrë në hapësirën ajrore shqiptare, sipas të dhënave të regjistrit të AlbControl.

 

 

TE TJERA