Ekziston një lojë sekrete në iPhone që ti nuk e di. Shiko se si mund ta gjesh: vetëm për iPhone

Google ka një lojë të fshehur dhe është e vendosur në mënyrë diskrete brenda aplikacionit “Google” në iPhone tuaj.

 

Është një lojë e bukur e Google Pinball, e cila është një kalim kohë e mirë dhe zbavitje për të kaluar mes pritjeve apo takimeve.

 

Për momentin, përdoruesit e telefonave më të mirë Android nuk mund ta luajnë lojën sepse versionit Android të aplikacionit i mungon seksioni ‘Tabs’ nga ku aktivizohet loja.

 

Pronarët e pajisjeve iOS, mund të shijojnë lojën arcade të fshehur të Google për pinball gjatë gjithë ditës, qofshin ato online ose jashtë linje. Më poshtë video do t’ju tregojë se si.

 

Loja e fshehur është e aksesueshme nga aplikacioni më i përditësuar i Google në iOS. Klikoni butonin “Tabs”, i cili shfaqet në këndin e poshtëm të djathtë brenda aplikacionit.

 

Pasi të keni mbyllur çdo skedë të hapur, duhet të fillojë të duket lart nga fundi i ekranit. Pas kësaj, rrëshqitni lart mbi këto forma dhe, ashtu si kjo, do të filloni një lojë me pinball të aplikacionit Google të fshehur.

 

TE TJERA