Ngjarja në uzinën e Gramshit, ministri i mbrojtjes Peleshi: Mund të ketë lidhje me sülmin kibernetik

Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi është shprehur se ngjarja me rusët e kapur në Gramsh, mund të ketë lidhje me sul min kib er netik të ndodhur pak kohë më parë.

 

Peleshi shtoi se institucionet përkatëse po shqyrtojnë çdo skenar të mundshëm në lidhje me in cidentin në uzinën e Gramshit, por dhe atë të Poliçanit, të ndodhur një ditë më pas.

 

Gjatë fjalës në konferencën për media, Peleshi tha se nuk ka asnjë cë nim kombëtar, por minimalisht ka ushtrim d hune ndaj personave në detyrë.

 

“Nuk përbën c ënim të sigurisë kombëtare. Por cënim të rregullores. Kemi ushtrim dhune ndaj personave në detyrë.

TE TJERA