5 Shenjat qe tregojne se nje burre eshte nje baba i mire per femijen tuaj!

Shenjat qe tregojne se nje burre eshte ose do te jete nje baba i mire per femijen tuaj!

 

Kur u takuat me partnerin tuaj, ndoshta nuk u ulët dhe analizuat nëse i plotëson standardet e një babai të mirë.

 

Nëse keni zgjedhur një partner që posedon vlera, ato vlera do të kalojnë në rolin e tij si baba.Sot ju kemi sjellë një listë të shenjave që një burrë është dhe do të jetë një baba i mirë për fëmijët tuaj:

 

1) Ai eshte i vemendshem:Dhënia e vëmendjes është një shenjë e një babai të mirë.

 

2) Mban premtimet: Edhe pse eshte e lehte të harrosh premtimet që jep, Armstrong shpjegon se nje mashkull qe e mban fjalen e tij,do te jete nje baba i mire.

 

3)Ai është mendje hapur: Kur fëmija juaj rritet dhe fillon të bëjë zgjedhje personale të jetës, duhet t’i lejoni të jetojnë ne te vërtetë.

 

4)Nese eshte ne gjendje te ndaje kohen e punes nga koha e familjes,ka gjasa qe ky mashkull te jete nje baba i mire.

 

5)Shmang konfiktet : Quint gjithashtu shprehu se një cilësi e rëndësishme e një babai të mirë është te shmange konflitet.

 

TE TJERA