(Foto) Luks i madh! Burri i këngëtares shqiptare tregon shtëpinë e blerë, ka edhe pishinë

Këngëtarja e njohur Teuta Selimi dhe bashkëshorti i saj Patri Neziri, janë mjaftë të angazhuar në fushën e muzikës.

 

Ata, vitet e fundit janë kthyer për të jetuar në Kosovë, në shtëpinë e tyre. Familja prej katër anëtarësh, janë mjaftë të lumtur, ani pse kanë pak kohë në dispozicion për tu parë e qëndruar së bashku.

 

Siç kuptojmë, çifti janë duke u marrë me shtëpinë e re, që është gjithashtu me pishinë të jashtme.

 

TE TJERA