Fevziu shkon me pushime në Afrikë dhe largon shpirtin e keq

Gazetari Blendi Fevziu është i njohur për udhëtimet e tij gjithmonë të veçanta. Ai ka udhëtuar nga njëri skaj i botës në tjetrin duke na prezantuar dhe me traditat dhe kulturat e vendeve ku shkon.

 

I tillë është rasti i udhëtimit të tij të fundit në Afrikë, ku Fevziu ndodhet në “Bregun e Fildishtë”. Gazetari këtë herë përveçse na ka njohur me vendet përrallore gjithashtu na ka prezantuar edhe më shumë me kulturat e fiseve atje.

 

Ai është bërë njësh me vendasit duke kryer një ritual që largon shpirtin e keq. Dhe pse ngjan me një kërcim ai në fakt është një ritual i fiseve atje që mban larg shpirtat e këqinj duke ju dhuruar paqe me veten dhe harmoni.

 

Duket se Fevziu do nisë një shtator të karikuar me energji dhe sigurisht me “shpirtrat e këqinj” larg tij.

 

Gazetari i njohur, Blendi Fevziu ka vizituar plot 130 vende të botës. Rreth një muaj më parë, ai zbuloi se ka shkelur në shtete që mbulojnë 82.9 % të territorit të globit.

 

Fevziu ka dhënë mendimin e tij lidhur me vajzat e bukura. Sipas gazetarit, femrat e bukura gjenden në vendet e mëdha si SHBA, megjithatë edhe shtete të tjera si Kolumbia apo Venezuela.

 

“Kam përshtypjen, nuk e di se nuk mund t’i ndash kështu, por europianet janë shumë të bukura. Europa e veriut, Suedia, Danimarka, i ka yje. Pastaj ka shumë të bukura në zonën veriore të Amerikës Jugore, Kolumbia, Venezuela që janë realisht, një pjesë e femrave të Karaibeve që janë interesante. Natyrisht, femra të bukura gjen në vendet e mëdha që i kanë të gjitha, Shtetet e Bashkuara të Amerikës”, tha ai.

 

 

 

TE TJERA