Dy vajza shkojne per te ngren ne restorant dhe ikin pa paguar. Ja sa leke ishte fatura

Dy vazja shkojne per te ngrene ne restoran dhe nuk paguajn asnje leke. Eshte e habisthme se sa poshte ka rene disa njerez pasi mendjen e kane per te vjedhur apo per te mos pagua deri sa i behet dhe ves si ne kete rast.

 

Qytetari denoncon:
“Prsh joq kto jan disa njerez qe vin neper lokale vin fryjn barkun e ikin pa paguar ato kan par shum here ne per kamra dhe nese e vere klijentat e tjer ikin

 

dhe ajo ngrihet dhe largohet me to dhe ne kete mynyr nuk paguan fatutem Linguine 2 rizoto 2 dhe disa pija freskuse fatura 3550lek te reja, ngjarja ka ndodhur dje ne nje lokal ne tale flm”

 

 

 

 

TE TJERA