Pushuesit Italian vijn ne Shqiperi per pushime por shiko si ja punojn pronarit te shezlongeve

Nuk janë të pakta rastet kur turistët në Shqipëri janë konfliktuar me pronarët e hoteleve apo restoranteve për shkak të shërbimit të ofruar.

 

Kur ata nuk pëlqejnë shërbimin, zakonisht largohen pa paguar, por që ndonjëherë përballen edhe me reagimin e keq të pronarëve shqiptarë.

 

Së fundmi, një grup shokësh italianë kanë ikur pa paguar shezlongun, por nuk janë larguar, pasi nuk i pëlqeu shërbimin, por për një arsye shumë ‘shqiptarçe’. Ata janë zënë me njëri-tjetrin se kush do e paguante shezlongun dhe pas debatit kanë ikur pa e paguar fare.

 

Lajmi është bërë i ditur nga disa media dhe ngjarja ka ndodhur në plazhin e Lukovës.

TE TJERA