‘Këtu bëja punë me grep dhe qëndisja’, Alketa rikthehet tek vendi i veçantë pas 25 vitesh

Alketa Vejsiu ka vizituar një vend të veçantë. Moderatorja ka shkruar në qytetin e Korçës, duke u rikthyer pas 25 vitesh në shtëpinë e gjyshërve të saj.

 

“O Zot i madh këtu kam ardhur pas 25 vitesh. Këtu ku kam kaluar fëmijërinë time ku ka qenë shtëpia e nënës dhe e gjyshit. Këtu nuk jeton asnjeri tani. O Zot sa kujtime kam këtu. 3 muaj në verë me tren deri në Pogradec. Deri 14 vjeç sa ishte gjallë nëna vija këtu””, shprehet Alketa.

 

Teksa ndodhet në oborrin e shtëpisë, moderatorja rrëfeu se kur ka qenë e vogël, ajo bënte edhe punë me grep dhe qëndisje, ndërsa ishte te gjyshërit e saj.

 

“Këtu bëja punë me grep edhe qëndisja. Ulesha këtu kemi pasur një stol që uleshim me gocat dhe me çunat. Këtu më ndiqte nëna me bukë, me gjalpë dhe me djathë”, shprehet Alketa.

 

Moderatorja kujtoi edhe gjyshen e saj të ndjerë e në një foto të derës së shtëpisë shkruan: “Ah moj nëna ime të ishe gjallë të të puthja dhe një herë.”

TE TJERA