Këngëtari i njohur bëhet baba për herë të dytëm ja emri i vecantë që ka menduar për të…

Këngëtari Korab Shaqiri dhe bashkëshortja e tij Lulkaçela Jashari janë bërë prindër për herë të dytë.

 

Ata janë bërë sërish prindër të një djali.

 

Përmes një postimi në rrjete sociale, këngëtari e ka zbuluar edhe emrin e djalit.

 

Ai do të quhet Arb.

TE TJERA