Rudina Dembacaj futet në sallën e spitalit dhe i lë amanetin e veçantë Mark Frrokut (foto)

Rudina Dembacaj ka kryer së fundmi një injeksion “pak të vështirë”, siç shprehet ajo. Aktorja ka publikuar një foto nga shtrati i spitalit duke thënë se para se të hyjë në sallë i ka lënë një amanet Markut.

 

Dhe nga 4 aleternativat e publikuara në Instastory, e dili cila është përgjigjja e saktë? Amaneti që Rudina i ka lënë Markut është: Amanet të t’ëmë.

 

Më tej, Rudina ka sqaruar se nuk bëhej fjalë për një amanet serioz. “Që të sqarohem ishte thjesht një injeksion (jo ndërhyrje) pak i vështirë që duhej bërë me anestezi. Nuk e kisha amanet serioz. Më tepër për të ç’tensionuar Markun”, ka shkruar ajo.

 

Që prej momentit kur lidhja e Rudinës dhe Markut u bë publike, kureshtja më e madhe e ndjekësve ka qenë se kur do të vijë një fëmijë nga dyshja.

 

Me një “pyetje përgjigje”, Dembacaj ka treguae se kur do të vijë fëmija i tyre i parë. “Thonë se je shtatzënë, vërtetë?”, ka shkruar ndjekësi.

 

“Jo për zotin, kur të mbaroj filmin tjetër”, ka shkruar Rudina, e cila dallohet për sinqeritetin që e karakterizon dhe përgjigjet e sinqerta që iu kthen ndjekësve të saj.

 

 

 

TE TJERA