Treshja më e famshme e gocave në Shqipëri bashkohen sërish si dikur

Në një kohë kur tregu muzikor sot ka vend për gjithçka dhe gjithkënd, nostalgjikët nuk mund të mos kujtojnë periudhën e artë të viteve’ 90, atëherë kur fuqia e tekstit dhe zërit përbënin boshtin qendror të një artisti.

 

E në Shqipëri artistë të mirë ka patur dhe do të ketë gjithmonë, megjithatë një grup vajzash do të spikasnin me talentin dhe energjinë e tyre. E kemi fjalën për “Spirit Voice”.

 

3 vajzat e famshme Soni Malaj, Elia Zaharia dhe Dorina Tiko janë bashkuar sërish. Ndonëse kësaj here jo në skenë, por para një gote.

 

Grupi i njohur “Spirit Voice” ishte në kulmin e vet për disa vite, derisa vajza vendosën të ndiqnin rrugë të ndryshme.

 

Soni vijoi rrugëtimin e saj në muzikë, Elia në aktrim, ndërsa Dorina u largua nga Shqipëria dhe prej vitesh jeton e punon në SHBA.

 

Megjithatë vajzat e kanë ruajtur miqësinë e këtë na e vërteton kjo foto kaq e bukur. Ato e kanë pohuar dhe në intervistat që kanë dhënë, që vazhdojnë të jenë akoma mikesha të mira.

 

TE TJERA