600€ bileta/ Qytetari: Air Albania më solli ushqim të prishur!

600€ bileta Romë-Tiranë me linjën e qeverisë shqiptare Air Albania.

 

Linja e cila u trumpetua se do të vihej në shërbim të qytetarëve shqiptarë, jo vetëm ka çmime tejet të larta të biletave por shërbimi ndaj udhëtarëve është në nivele të frikshme.

 

Një qytetar ka shkruar për JOQ se stjuardesat i kanë ofruar ushqim falas në bord. Paketa përbehej nga një gjymë domate, një gjymë kek, një sallatë e vjetëruar dhe një lëng i cili në pamje të parë duket tejet i lirë.

 

I riu ka shkruar se e ka paguar biletën sa qimet e kokës dhe i serviret ky nivel ushqimi. Ai thotë se nuk e konsumoi pasi ishte i prishur dhe në momentin që i kërkoi llogari stjuardesave, përgjigja ishte: “Në daç merreni, në daç lëreni…”

 

 

 

TE TJERA