Etmerrshme/ Pushuesit shkojne ne Ksamil per te bere plazh por habiten cfare shikojn ne det. Video

Ndodh vetem ne Shqiperi ku ne mes te pushuesve te hidhen ujrat e zeza ne mes te plazhit. Te besh me qindra kilometra dhe ne fund te harxhosh nje shume te madhe parash gjen nje plazh te till. Ku ti shkon te clodhesh dhe ujrat e zeza jane prane teje.

 

Ne plazhin e Ksamilit pushuesit kane filmuar nje video ku ujra e zeza hidhen ne mes te dites dhe ku ka pushues.Shikoni se si nxihet plazhi.

 

Qytetarja shkruan:
“Prsh Joq, Shikoni pak cfar behet ne plazhin e Ksamilit derdhen ujrat e zeza ne det, gjithe kjo bukuri qe esht ketu ndotet nga kto ujra”

 

 

 

TE TJERA