Tani është një ndër këngëtaret më të njohura në Shqipëri dhe Kosovë, e gjeni dot cila? (Foto)

Ajo hyri rrufeshëm në tregun muzikor shqiptarë me hitin “Columbiana” dhe që pas saj të gjithë këngët e saj rezultojnë ndër më të dëgjuarat dhe klikuarat në vend.

 

Bëhet fjalë për reperen Tayna. Edhe pse shumë nuk e dinë, ajo ka dalë në televizion që fëmijë, shumë vite më parë në konkurse këndimi, por jo në rap dhe videot vërtetojnë edhe talentin e këngëtares.

 

Por jo vetëm për muzikën, ajo është e komentuar shumë edhe për pamjen e saj dhe ndryshimet në fizik duke qenë se në rrjet qarkullojnë pamje të saj të viteve më parë.

 

Por Tayna ka treguar se ky nuk është aspak një problem i saj pasi ka shpërndarë vetë herë pas here foto nga fëmijëria. Siç është edhe foto më lart ku ajo shfaqet me një ndër shoqet e saj më të mira. “Ke thyer rekord për shoqërinë më të gjatë”, shkruan këngëtarja.

 

 

TE TJERA