Shkojnë të hanë drekë në Sarande por i ngec në fyt kur panë sa kushton një pjatë sallat

Teksa shqiptarëve u ka mbetur merak të shkojnë disa ditë në jug të vendit pavarësisht çmimeve të larta dhe shërbimit copë-copë, nuk ndalen me faturat e kripura të dërguara në redaksinë tonë.

 

Një faturë dreke normale për dy persona në Sarandë kap vlerën e gati 100 Mijë Lekëve të vjetra.

 

Këtu përfshihen një pjatë linguini me çmim 13 Mijë Lekë, sallatë fshati me vlerë 7 Mijë Lekë, midhje me vlerë 9 mijë e 50 Lekë, miks fruta deti zgare me vlerë 25 Mijë Lekë.

 

Çmimet larg mesatares së shtuar kohët e fundit kanë lënë të shokuar shqiptarët që u ka mbetur sallata në fyt…

 

TE TJERA