Rikthimi i artistëve në vendlindje/ Ilsi Ademi ka zgjedhur Shkodrën për ditët e pushimeve të verës

Nga Mario Gjini

 

Ilsi Ademi është njëri prej këngëtarëve të spikatur shkodranë që me këngët e tij në disa zhanre të muzikës të ndërtojë një karrierë të suksesshme. Si jo pak artistë të tjerë, ai ka zgjedhur ta vazhdojë jashtë Shqipërisë rrugëtimin në muzikë dhe jo vetëm, pasi prej pak vitesh po jeton në SHBA.

Pavarësisht kësaj Shkodra mbetet gjithmonë në zemrën e tij dhe sa herë ai ka mundësi vjen për t’u çmallur me të si dhe me të afërmit e miqtë që i ka lënë këtu.
Një ndryshim që ka ndodhur me artistin shkodran këto kohë është humbja e shumë kilogramëve dhe rënia në peshë dhe kjo siç thotë Ilsi erdhi si një hap i domosdoshëm që ju desh ta merrte në jetën e tij.

 

Ilsi Ademi tregon edhe planet e tij për të sjellë shumë shpejt një projekt të ri për të gjithë ata adhurues që e ndjekin atë.Këngëtari shkodran Ilsi Ademi ndonëse i ri në moshe ka vite që është i angazhuar me muzikën dhe ai numëron pjesëmarrje të shumta me paraqitje të suksesshme nëpër festivale dhe kompeticione të ndryshme muzikore.

TE TJERA