Zjarri ne Berdice te Shkodres shkrumbon 3 shtepi, njera prej tyre…

3 shtepi jane djegur si rezultat i zjarrit qe ka perfshire sot njesine administrative te Berdices ne Shkoder.

Flaket jane perhapur me shpejtesi si rezultat i eres.

Forcat zjarrfikese dhe ushtria kane evuakuar menjehere banoret ne 2 prej shtepive ndersa e treta ka qene e pabanuar prej pak kohesh.

Edhe ne keto momente po vijon lufta me faket ne Berdice ndersa zjarret kane rrethuar te gjithe Shkodren, nga Postriba, ne Bardhaj, Berdice e deri ne kufirin me Malesine e Madhe.

TE TJERA